مدیریت وعده های غذایی پرسنل و داشتن آمار از تعداد غذاهای در خواستی روز برای تهیه مواد اولیه و پخت غذا و همچنین اطلاع دقیق از هزینه و اعتبار پرسنل امر مهمی میباشد.
اتوماسیون رستوران تسنیم این امکان را فراهم داشته که از طریق مدیریت بر بخش رستوران سازمان بر توزیع هرچه بهتر وعده های غذایی و جلوگیری از اصراف کمک به این امر داشته باشد
چند مورد از مزایای استفاده از اتوماسیون تغذیه :
- داشتن آمار از تعداد درخواست های رزرو غذا و پخت به تعداد
- حذف هزینه ژتون
- سهولت در پرداخت پول
- سهولت در رزرو غذا
- سهولت در دریافت غذا
- جلوگیری از صف های طولانی
- رزرو و پرداخت از طریق شبکه local و internet
- و ...